Hemservicetjänster i Örebro

30.03.2016 10:08

Boende i Örebro i behov av riktigt bra hemservicetjänster kan skatta sig lyckliga ty namnet till trots är Buskhaga Hemservice ordentligt aktiva med sina tjänster här! Kontoret i örebro startades så sent som 2010 och hade där och då två anställda. Idag hittas i Örebro uppemot tjugofem medarbetare! I Örebro har Buskhaga hemservice dessutom ett gott samarbete med kommunen och man är godkända utförare inom LOV.

Tjänster som hittas i Örebro är exempelvis lokalvård, fönsterputs och flyttstädning.

Lokalvård är vad det låter som. Du har en lokal och Buskhaga ser till att den vårdas. Det är klassisk städning och skötsel och du finner mer information om lokalvård i Örebro om du klickar in på sidan som handlar om det. I dagsläget får du mer anmäla ett informationsintresse så tas det kontakt med dig för mer information.

En väldigt populär tjänst är fönsterputs och beöver du fönsterputs i Örebro löser Buskhaga Hemservice det snabbt, enkelt, prisvärd och galant. Fönsterputsning kan du dessutom beställa som abonnemang och det kan väl verkligen vara skönt att aldrig någonsin behöva tänka på att putsa dina fönster igen? Fördelar som man själva nämner om fönsterputsebonnemang är

  • Alltid fräscha fönster
  • Du behöver inte vara hemma när vi putsar på utsidan.
  • Ingen bindningstid

Alla som någon gång har flyttat vet att det absolut jobbigaste med en flytt är den förbaskade flyttstädningen. I tider då man inget hellre vill än att börja sitt nya liv på sitt nya ställe måste man krypa på alla fyra och torka golv (eller stå på rangliga trappstegar och torka karmar och lister!) och i detta riskera liv, lem och allmän hälsa. Få tjänster är så otroligt trevliga att handla som just flyttstädning! Att lämna över flyttstädningen av sitt gamla hem eller sina gamla lokaler till ett kompetent hemserviceföretag är värt sin vikt i guld, inte minst när det lämnas städgarantier.

Buskhaga Hemservice lämnar städgaranti och är dessutom gärna med vid besiktning och liknande - så säkra känner de sig på sitt arbete och dess resultat. Utöver detta lämnar man alltid fast pris på sin flyttstädning i Örebro så att du alltid vet precis vad städningen kommer att kosta.

Summa summarum är Buskhaga Hemservice med sitt utbud av tjänster väl värda att ha blivit det större hemserviceföretaget i både Värmland (man är exempelvis stora i Karlstad) och Örebro län. Med deras hjälp löses problem med mycket gott resultat och alla i hela organisationen käönns kompetenta, trevliga och extremt service minded.

Stormgatan 6
652 21, Karlstad

073-535 59 12
kontoret@buskhaga.com