Next Research & Consulting

23.04.2016 10:07

Next hjälper dig att ta ut rätt kurs för framtiden med hjälp av kvalificerade och åtgärdsdrivna undersökningar. Med uppföljande analys, rapportering och rådgivning hjälper man dig att utveckla och dokumenterad förbättra saker som engagemang och lojalitet hos kunder och medarbetare samt svara på frågor om marknader som du är verksam på eller intresserad av.

Undersökningarna är skräddarsydda och tas fram utifrån exakt man vad man undrar och vill veta. Undersökningsmetoderna och verktygen är flera och mångbottnade - inom exempelvis marknadsundersökning finns allt från webbenkät till telefinintervjuer att tillgå och målet är att nå de bästa av svaren.

Vill du jobba med saker som engagemang och lojalitet hos exempelvis kunder eller medarbetare är det kundundersökning och medarbetarundersökning du är intresserad av. Samma saker gäller här - undersökningsmetoderna är unika uppdraget och uppdragsgivaren och resultatet är alltid en stark rapport och åtgärdsdriven analys helt och hållet framtagen och syftande till att hjälpa dig som uppdragsgivare att ta nästa steg.

Alla undersökningar levererar insikt och tydliga mätvärden och resultat - vilka ger konkreta rekommendationer att arbeta med och implementera.

Kontakta Next

Telefon: 054-770 12 92

E-post: info@nextconsulting.se

Hybelejens gata 2
653 40 Karlstad