Ska du köpa eller sälja ett företag?

14.06.2016 11:44

Jag vet hur det är.

Man sitter där med kli i fingrarna och vill dra igång någonting eget, starta ett företag och leva loppan (?) som egen men ibland är det inte så lätt att komma på vad för företag man ska starta. Då är det rätt ballt att det går att köpa ett företag! Man behöver bara leta upp en bra företagsmäklare. TACTIC är en sådan. Via dem kan man enkelt både köpa och sälja företag och dessutom snabbt och enkelt få ett företag värderat.

TACTIC är verksamma över hela årt rike - se bara under kontaktsidan för att hitta det kontor som är närmast dig / berör din presumtiva affär - och har sålunda utsökta möjligheter att dels dra nytta av sin storlek och bredd utan attför den sakens skull tumma på kvaliteer som kommer av lokal förankring och lokalkännedom!

Hur som haver. Jag tycker det är riktigt kul att surfa inom ibland och kika vilka företag som är till salu - man kan väl få drömma lite?  

Så. Ska du sälja företag eller få en företagsvärdering? klicka inom TACTIC.se en fullständigt bra sajt som dessutom är riktigt snygg.

Kontakt

Eftersom TACTIC finns mest överallt är det enklast om du använder kontaktförmuläret som finns på deras sajt om du vill ha kontakt med dem. Det blir nog enklast rätt så.